Snart åbner tilmeldingen til Det Fynske Dyrskue

28-03-2020 13:27

Annika Knudsen Lorentsen

Den 1. april åbner tilmeldingen til Det Fynske Dyrskue, som afholdes fra den 12.-14. juni på Dyrskuepladsen i Odense

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Kunne du tænke dig at deltage ved Det Fynske Dyrskue til sommer, så er det snart muligt at tilmelde sig. Tilmeldingen åbner den 1. april, og hele arrangementet løber af stablen fra den 12.-14. juni på Dyrskuepladsen i Odense.

Der er mange muligheder i forhold til hvis man vil deltage med sin hest. Man kan selvfølgelig deltage i bedømmelserne, men der er også mange andre muligheder. Man kan deltage i mønstringskonkurrencer, brugsklasser i dressur og springning, man kan deltage i agilitu, gallashows og meget mere. 

Tilmeld dig til Det Fynske Dyrskue her.

Hvis dyrskuet mod forventning ikke bliver til noget, betales tilmeldingsgebyret tilbage.

Læs mere om Det Fynske Dyrskue på deres hjemmeside her.

Det kan publikum opleve på Det Fynske Dyrskue
Du kan komme helt tæt på dyr, landbrugsmaskiner, hverdagens mad og bæredygtighed på Dyrskuepladsen d. 12.-14. juni – der er oplevelser for enhver smag.

Oplev heste, kvæg, får og geder i konkurrere om de bedste bedømmelser. Vær med når koen malkes og fårene klippes og når vi synger dyrene op om formiddagen. De yngste kan også få en ridetur, bygge LEGO-dyr og blive minifarmer.

I kan også opleve maskiner, der er afgørende for landbrugets udvikling. Se Europas største og mest moderne maskiner, robotter og droner samt historiske veterantraktorer. Børnene kan komme op på en traktor og deltage i pedaltraktortræk.

Og til at fordøje de mange indtryk kan I slå jer ned på en halmballe og nyde en god frokost fra de lækre Street Food Kitchens eller de lokale råvarer fra fødevaremarkedet.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen