Smarte springføl for fremtiden på auktion (video)

09-10-2020 14:09

Annika Knudsen Lorentsen

Der er nøje udvalgt 17 Dansk Varmblods-føl, som tilsammen udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, og her får I en præsentation af tre af de i alt seks springføl der kan erhverves på auktionen

Copyright Ridehesten.com
TT Rock Star. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Attraktive føl med ustråling, afstamning og funktion i top udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, som afholdes på Vilhelmsborg lørdag de 17. oktober 2020 fra 15.30-17.00. Auktionen afvikles i det efterhånden kendte format, med en hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man også kan byde på nettet eller på telefonen, samt følge onlinestreaming via ClipMyHorse. Føllene vil desuden blive fremvist på auktionsdagen på Vilhelmsborg kl. 11.30. 

Her kommer en præsentation af tre lækre springføl:

Klasse føl med top afstamning
Hingsteføllet Hecas Cornetto e. Cornet Obolensky/Landor S (Marianne og Finn Tschernja) er et helt igennem lækkert føl med en fremragende afstamning. Hoppestammen, hvor or er Hecas Catana er eliteguldmedaljehoppe og B-hest i springning, hun har deltaget ved UVM på Zangersheid, i Falsterbo, hun vandt 6-års kvalifikation i Dansk Ride Forbunds championat, ligesom hun fik 900 point ved Egnethedstesten som 4 års. Hun er mor til den kårede hingst Hecas Kantago. 

Mormor er elitesølvmedaljehoppen Landtana, som har mange succesfulde afkom. I hoppestammen finder man desuden hoppen Evita, som i 00'erne deltog ved World Cup med Linnea Ericsson-Carey. Føllet selv er et smukt og smart springføl, og med en faderhingst som Cornet Obolensky kombineret med denne fantastiske hoppestamme, så er håbet for fremtiden meget stort. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Charmerende føl med smuk ustråling
Det smukke røde hingsteføl TT Rock Star e. All Star/Carson Ask (opdr. Ole og Maria Dall) er et føl der repræsenterer nogle virkelig stærke blodlinjer. Hoppestammen repræsenterer en af de mest vindende danske springhopper, nemlig Andanta, der både har store internationale og nationale resultater bag sig, og desuden er tildelt medalje i Dansk Varmblod. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Føllet selv er ædelt og velbygget, og så har han en udstråling som er helt i top. Det er uden tvivl en spændende føl at følge i fremtiden, og hans gener lover for en god fremtiden på alverdens springbaner.

Se det flotte hingsteføl i videoen nedenfor.

Feminint hoppeføl med en særdeles god galop
Hoppeføllet Kinky V e. Action Man Ask Z/Cavall Ask (opdr. Ole Christensen) er et charmerende springføl med en yderst feminin udstråling. Hun besidder en meget rummelig og velbalanceret galop. Hun blev udpeget som det bedste springbetonede hoppeføl ved følskuet i region 7. 

Moren til Kinky V blev udtaget til Eliteskuet som 2-års, og hun var ligeledes kvalificeret til Unghestechampionatet i Herning. Mormoren er elitehoppen Klio e. Pablo/Kronenkranich, som blandt andet er mor til hopperne Kia V og  Kito V, som begge er A-heste i springning og den kårede hingst Lorca V. 

Se det fine hoppeføl i videoen nedenfor.

Se hele kollektionen af føl her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner