Sidste tilmelding til Gl. Estrup

22-04-2024 14:16

Når teltene rejses til årets Landbrugsmesse ved Gl. Estrup i slutningen af maj, så er det 25. gang. Begge dage er der hesteshows ved dyrskuet, særlige jubilæumsrosetter til alle udstillere, og den allerbedste hest/pony blandt alle racer får den unikke Gl. Estrup Pris. Hvis du vil udstille er sidste tilmelding i dag

Copyright Ridehesten.com
Fra Landbrugsmessen Gl. Estrup i 2019. Foto: Ridehesten.com/Marie Rohleder

25-års jubilæum – Dét skal fejres!
I weekenden den 25.-26. maj 2024 er de grønne marker lige inden Auning fyldt med heste, malkekvæg, kødkvæg, får, høns, børns søde dyr til børnedyrskue, maskiner i alle størrelser, gøgl, markedsboder, kaninudstilling, veterantraktorer, hunde der laver opvisning, halmballer og korncontainer på børneområdet, glade udstillere, fødevarer i fokus og ikke mindst en masse familier og interesserede fra land og by.

Aftenfest og alpaca
De sødeste alpacaer gæster os atter, og dem kan du både klappe og prøve at gå en lille tur med. Det er ikke for ingenting, at de også har fået foden indenfor i terapiindustrien. Både børn, unge og voksne kan være med der, og det kan de også til aftenfesten, hvor der serveres helstegt pattegris med tilbehør. Aftenfestens billetter kan man både bestille online og købe lørdag på dagen – det er dog først til mølle og max. 300 personer.

Mad i Børnehøjde og børnedyrskue
Vi har i år inviteret nogle nye, spændende diætister, der vil lave mad, snacks og madpakkeidéer begge dage, og alle må komme hen og smage. Mere om det program kommer i maj.

Børnedyrskuet foregår om lørdagen, og der er allerede flere søde mindre dyr tilmeldt. Du kan også nå at melde dit barn eller barnebarn til med deres kæledyr via hjemmesiden. Det koster kun indgangsprisen for den medfølgende voksen.

Kæpheste og Candyfloss
Candyfloss, sliktelt, isbod, franske hotdogs, burgere, ribbenstegsandwich og meget mere er tilbage på menutavlen sammen med flere andre dyrskuelækkerier – masser af hjælpere står klar, så du og familien ikke skal stå længe i kø!

Alle har sin kæphest, men her er det lavet til en konkurrence om lørdagen, hvor børn og voksne deltager i kæphestekonkurrencerne med fint udstyr og stor entusiasme!

Har du lyst til at deltage med os? Så er der tilmeldingsfrist til dyrskuet ved Landbrugsmessen Gl. Estrup i dag.

Tilmeldingsblanketten finder du her.

/Pressemeddelelse

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen