Sidste auktion på Blue Hors i dag

22-02-2024 07:06

I dag er det sidste chance for at erhverve sig en af Blue Hors' auktionsheste, når den sidste auktion løber af stablen kl. 18. i aften

Copyright Ridehesten.com
Et af kollektionsemnerne til Final Call Auction: Borage. Foto: Blue Hors
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag finder den sidste af en række auktioner sted på Blue Hors. Blue Hors-auktionen med navnet Final Call Auction byder på 23 heste af forskellig alder, dog er størstedelen af dem 3- og 4-års heste. 

Denne auktion vil være den absolut sidste auktion, som Blue Hors afholder. Blue Hors har i løbet af efteråret og vinteren afholdt en række auktioner, hvor både rideheste, avls- og unghopper samt føl har under hammeren. 

Auktionerne følger i kølvandet på Blue Hors' omfattende nedskalering. I september annoncerede familien Kirk Kristiansen i en pressemeddelelse, at Blue Hors fremover ville komme til at fungere som et mere enkelt setup.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dermed ville faciliteterne i Randbøl også blive solgt, mens et mindre antal heste og ansatte i 2024 kommer til at flytte med til Stutteri Ask på Fyn i Blue Hors' nye rammer. 

Til auktionen Blue Hors Youngster Auction i begyndelsen af februar røg priserne i vejret på nogle af de unge plage i alderen 1-2 år. Den dyreste hest, 2-årige Keaton e. Kjento/ Vivaldi/ Royal Hit, blev budt op i 62.000 euro, hvilket svarer til knap 463.000 kr. 

Blue Hors Final Call Auction fungerer tilsvarende de andre auktioner også som en hybridauktion, hvor der kan bydes både online, via telefon og ved tilstedeværelse på Blue Hors. Auktionen begynder kl. 18.

Se hele kollektionen for den sidste auktion her: Blue Hors Final Call Auction

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner