Scott Brash køber DV-hingst

14-07-2014 19:27

FEI/Longines Verdensranglistens nr. 1 Scott Brash har købt en dansk varmblodshingst! Jo den god nok - Katrinelund har netop sendt Nimble afsted til England

Det er både med vemod og stolthed, at Katrinelund har taget afsked med hingsten Nimble e. Krake Ask/ Crelido (opdr. Hanne og Richard Nielsen, Spjald). Hingsten har igennem sin karriere dannet et fantastisk makkerpar med Stein Endresen, og sammen har de gået fra sejr til sejr bl.a. som vinder af Folksam Scandinavian Open for 6-års i Falsterbo, 6-års Championatet ved AEG samt 5-års Breeders Trophy i Norge. Ekvipagen har desuden deltaget ved UVM på Zangersheide og har i 2014 adskillige sejre og placeringer ved CSI-stævner rundt om i Europa.
 
- Personligt har jeg altid syntes, at Nimble var en fantastisk sportshest - hurtig og forsigtigt. Jeg er kun glad for, at Stein Endresen så det samme potentiale i hingsten som jeg. Under Stein har Nimble fået alle muligheder for udvikle sig til en hingst af international kaliber. Vi er naturligvis stolte over at sælge en dansk hest til en rytter som Scott Brash, hvis moderne ridning forhåbentlig vil danne grundlag for en fortsat stor international karriere. Det er et salg, som enhver hingsteholder og ethvert avlsforbund vil glæde sig over og forhåbentlig nyde gavn af under dens fortsatte karriere, udtaler indehaver af hingstestationen Katrinelund, Ib Kirk.
 
Han siger samtidig tak til hingstens opdrættere, Hanne og Richard Nielsen, først og fremmest for muligheden for at erhverve Nimble og sidenhen for at avle videre på hans mor, der på Katrinelund har leveret spændende afkom efter Acolino, Cabachon og Sandro's Adel.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen