Ridehesten.com er blevet responsive

17-02-2016 13:19

For at imødekomme det stigende antal besøg der er på Ridehesten.com via mobile enheder, bliver hjemmesiden nu responsive 

Copyright Ridehesten.com

Der er allerede en del ting, der er ændret ved Ridehesten.com for at hjemmesiden skal blive mere imødekommende og lettere at gå til via mobile enheder. Nu er Ridehesten.com klar med endnu en opdatering.

Bemærk at der i toppen af Ridehesten.com er kommet en menu, hvor du nemt kan navigere frem til netop de punkter på hjemmesiden, som du søger. Dette gør hjemmesiden meget mere overskuelig og menuen samt hjemmesiden tilpasser sig automatisk din computer eller mobile enhed.

Menupunktet ’udstyr’ er også netop blevet 100% mobilvenlig, hvilket fremover gør det meget lettere at sælge og finde udstyr. Køb og salg af udstyr er en stor succes på Ridehesten.com, her er et godt flow i udvalget, da det meste udstyr sælges inden for en kort periode. Der er lige nu hele 3051 annoncer med udstyr, der sælges eller købes.

De erfaringsmæssige forbedringer af Ridehesten.com har til hensigt at gøre hjemmesiden mere brugervenlig og optimeret for den enkelte.

Der er desuden mulighed for med den seneste opdatering af Ridehesten.com at få bannere på hjemmesiden i HTML 5, som er mobilvenlige og animerede, hvis dette har interesse, så tøv ikke med at kontakte Ridehesten.com - Mikael Mogensen tlf.: 20 24 29 20

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen