Nyt look på Ridehesten.com

22-01-2016 10:01

Vi har nu lanceret, at forsiden og nyhederne på Ridehesten.com kører på den nye mobile version - lige som Køb og salg af heste har gjort siden december. Vi håber, at vores brugere tager godt imod denne opdatering

Copyright Ridehesten.com

Layoutet på Ridehesten.coms forside og nyhedsside er nu opdateret til den nye mobile version, så det matcher Køb og salg af heste, der overgik til den nye version den 1. december 2015. De resterende undersider vil inden for de næste måneder også overgå til mobilversion.

Der er intet ændret i indholdet på Ridehesten.com. Vi har blot fået et nyt og mere tidssvarende udseende, der samtidig gør det meget bedre at besøge sitet fra mobile enheder. For en hurtig tilvænning er det vigtigt, at du opmærksom på, at menuen findes i øverste højre hjørne i den røde kvadrat. 

Vi håber, at du som bruger og læser finder dig godt til rette med Ridehesten.coms nye udseende. Vi hører naturligvis gerne fra dig, hvis du har spørgsmål og forslag. Skriv da gerne til: info@ridehesten.com

 

Har du problemer med login på ridehesten.com?

I forbindelse med skiftet til den nye mobile version af Ridehesten.com, oplever du muigvis, at du ikke længere automatisk er logget ind på hjemmesiden. Du kan selvfølgelig bare logge dig ind igen oppe i højre hjørne med din mail og den kode, du har valgt.

Har du glemt din kode, så er der også et link i hjørnet til at lave en ny kode. Hvis IKKE du modtager mailen med ”glemt kode”, så tjek evt. din SPAM mappe. Skulle du stadigvæk have problemer med dit login, så skriv til os på: webmaster@ridehesten.com Eller ring til os på 99 400 444.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen