Rekordstort felt klar til årets Walber Cup

19-04-2021 13:42

Annika Knudsen Lorentsen

Fristen for tilmelding til årets Walber Cup, som er kvalifikation til Agria DRF-Mesterskabet for klubhold, er nu udløbet. Det bliver et rekordstort felt, der i år skal dyste mod hinanden i den populære springturnering, idet 21 hold er tilmeldt

Copyright Ridehesten.com
Claus Hundebøl og Landlyst Contra. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Walber Cup afvikles over fire kvalifikationer, og er en turnering der er åben for klubhold fra hele landet. Her dyster nogle af Danmarks dygtige springryttere om pladserne i finalen ved årets Agria DRF-Mesterskab for klubhold. 

I år er hele 21 hold tilmeldt turneringen, og det betyder, at feltet i år bliver rekordstort. Klubberne er bredt repræsenteret fra hele landet, og der er flere klubber, der stiller med to hold. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På hvert hold, kan der være op til 8 ryttere, hvoraf der ved hver kvalifikation skal ride minimum 3 ryttere fra hvert hold. De fleste hold vil dog stille med 4 ryttere, som er det maksimale der er tilladt. For når man stiller med 4 ryttere, har man mulighed for at slette det dårligste resultat. I alt kommer 8 hold i finalen, som afvikles til september. 

Første kvalifikation er den 2. maj hos Riders Cup. Se mere om turneringen HER, og se bruttolisten med hold og ryttere HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen