Politiet: Iben Salling Syrik blev dræbt

17-03-2020 10:27

Politet efterlyser igen vidner i sagen om den 38-årige Iben Salling Syrik, der i december blev fundet død i et sommerhus ved Give. Sydøstjyllands Politi har ifølge B.T. skrevet i en pressemeddelelse tirsdag, at kvinden blev dræbt

Copyright Ridehesten.com
Iben Salling Syrik i en DM-klasse. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

38-årige Iben Salling Syrik, der var rytter og handlede med heste, blev den 9. december fundet død i et sommerhus i sommerhusområdet Skovbrynet i Vesterlund, der ligger nær Thyregod i Midtjylland.

Det oplyses nu, at hun blev fundet i et udendørs spabad. Hendes lig blev efterfølgende obduceret, men retsmedicinerne kunne ikke umiddelbart forklare årsagen til hendes død. Derfor blev sagen efterforsket som 'mistænkelig' og behandlet som en mulig drabssag.

Hendes familie udtalte i forbindelse med dødsfaldet til Vejle Amts Folkeblad, at de var overbevist om, at hun havde været udsat for en forbrydelse. Den mistanke bekræfter politiet nu. Derfor ønsker politiet at høre fra eventuelle vidner, der kan kaste nyt lys over sagen, skriver B.T. i dag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

»Sydøstjyllands Politi har tidligere fået mange henvendelser fra borgere om sagen, men vi vil gerne endnu engang bede borgerne om at overveje, om de måtte have oplysninger, der kan hjælpe efterforskningen. Enten i forhold til sagen eller oplysninger om Iben Salling Syrik,« udtaler politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

»Gennem hele efterforskningen har vi arbejdet ud fra, at hun er blevet dræbt og der er foretaget rigtig mange efterforskningsskridt af forskellig karakter i sagen. Der er skrevet over 1.800 rapporter og vi behandler fortsat sagen, som en drabssag,« siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Af hensyn til efterforskningen og en eventuel kommende straffesag ønsker politiet på nuværende tidspunkt at holde kortene tæt til kroppen, oplyser han, men har man oplysninger, som kan hjælpe politiet, bør man meddele det ved at ringe 114. Iben Salling Syrik var fraskilt og boede i familiens fritidshus i Vesterlund ved Give sammen med sin 5 årige søn. Hun ejede desuden en BMW med registreringsnummer CK 30844.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen