Planen frem mod EM er klar

25-04-2023 07:09

Horses and Dreams Hagen: Elitesportschef i dressur og paradressur, Anne-Mette Binder, har de seneste par dage været til stede i Hagen, hvor hun har fulgt alle de danske ryttere. Øjnene er allerede rettet mod OL i Paris i 2024, men inden da venter et EM denne sommer

Copyright Ridehesten.com
Anne-Mette Binder i Hagen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

De danske dressurryttere kom særdeles godt fra start, da der i weekenden blev taget hul på udendørssæsonen. Det blev udelukkende til topplaceringer for samtlige ryttere ved stævnet i Hagen og det har givet et godt udgangpunkt med henblik på sommeren EM i tyske Riesenbeck.

Elitesportschef i dressur og paradressur, Anne-Mette Binder, var selvfølgelig til stede under hele stævnet, hvor hun og den tekniske rådgiver, Wolfram Wittig, havde blikket rettet mod de danske præstationer. 

Dels sidder vi allerede og tænker på OL i Paris i alle mulige sammenhænge og så er der en masse med at få tilmeldt hvilke heste og ryttere der skal gå hvor. Vi er i den fantastiske situation, at der er flere og flere kort at blande med, så det kræver også en masse overvejelser og strategiske tanker, fortæller Anne-Mette blandt andet.

Hør herunder Anne-Mette give en status på stævnet i Hagen og om planerne frem mod EM

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev