Placido Domingo til tysk Grand Prix-rytter

26-04-2021 12:16

Den 12-årige trakehnervallak Placido Domingo er solgt fra Nordentoft Eqestrian til en Grand Prix-rytter, der træner ved Dorothee Schneider

Copyright Ridehesten.com
Nordentoft Equestrians berider Søren Wind og den nye ejer af Placido Domingo, tyske Angelika Neukranz. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Elitetrakehnerhoppen Perle var mor til hingsten Prinz K3 e. K2/ Hohenstein, der var ejet af Jørgen Steen Jensen og kåret i både trakehnerforbundet og Dansk Varmblod. I 2009 fik Jørgen Steen mulighed for at erhverve sig den dengang 13-årige Perle af den ældre avler Ernst Albert Hack i Beidenfleth, Sleswig Holsten, og han slog til.

Ved sin side havde Perle hingsteføllet Placido Domingo e. Dorkas og havde allerede leveret en "perlerække" af fremragende afkom. Placido Domingo blev på opfordring fra tidligere medlem af avlsledelsen, Ole From Christensen, fremstillet og kåret i Dansk Varmblod. Udover at være dobbelt hingstemor har Perle også givet Grand Prix-dressurhesten Petit Pompidou og elite- og fløjhoppen Perlenglanz II, begge efter Latimer.

Jørgen Steen Jensen har haft en lang og spændende rejse med den meget talentfulde Placido Domingo fra føl til avlshingst og nu fuldt uddannet dressurhest. Placido Doming, der blev kastreret i 2018, har 95 afkom registreret i Hestedata.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Placido Domingo er uddannet af flere dygtige danske ryttere og har haft både national og international succes i lilletur. Sidste år debuterede han i Intermediaire II, og senest har han været i træning hos berider Søren Wind, Nordentoft Equestrian, der har flyttet Placido Domingo det sidste stykke mod Grand Prix.

Efter besøg besøg af den tyske Grand Prix-rytter Angelika Neukranz og hendes verdenskendte træner, Dorothee Schneider, er tiden nu kommet til, at Jørgen Steen og Placido Domingos veje skilles. Både rytter og træner var begejstrede, og nu er Placido Domingo flyttet Tyskland.

Copyright Ridehesten.com
Placido Domingo og Kenneth Damgaard i 2020. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen.

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen