Personlig rekord til Anders Hoeck

03-11-2019 18:55

Den blot 16-årige dressurrytter Anders Hoeck har haft en fantastisk stævneweekend, der blandet andet tæller en personlig rekord

Copyright Ridehesten.com
Anders Hoeck
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en særdeles succesfuld weekend til den unge dressurrytter, Anders Hoeck. I en alder af blot 16 år har han denne weekend vundet sin første Grand Prix sejr ved landsstævnet hos Heslegård Sportsrideklub, og ikke nok med det kan han også skrive sin første Intermediare 2 sejr på CV´et.

Den unge dressurrytter har været til start med tre heste, og det er blevet til en sejr i 4 ud af weekendens 6 starter, heriblandt som vinder af Ecco Cup kvalifikationen for juniorerne, hvor han sammen med Blue Hors Zwobber satte personlig rekord.

Anders Hoeck lagde vejen allerede fredag, hvor han i Grand Prix kunne stille sig øverst på podiet for første gang i karrieren. Sammen med Stenkjers Naromi e. Blue Hors Romanov/Frühling fik ekvipagen nemlig den flotte score af 72,400 procent.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag gjaldt det Intermediare 2 med hoppen Stenkjers Naromi e. Blue Hors Romanov/Frühling, og ekvipagen gav ikke de øvrige konkurrenter en chance, da de leverede et super flot ridt, der af dommerne blev belønnet med 72,193 procent.

– Alle heste har været rigtig fine, og træningen gik op i en højere enhed. De levede alle op til vores forventninger, og lidt til, fortæller en meget glad og stolt Anders Hoeck efter weekendens præstationer.

Næste weekend har den talentfulde dressurrytter planer om at fortsætte stimen, hvor han sammen med Blue Hors Zwobber debuter i MA1 og Prix St. Georges på Blue Hors, hvilket han ser meget frem til.

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner