Olivia Dresler 5´er i Pony Trophy

28-12-2022 20:08

Charlotte Kusk Berwald

Her mellem jul og nytår afvikles finalen i FEI Pony Trophy 2022 hvor en dansk ponyrytter gør rigtig god figur

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler og Jasmines Holly. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

FEI Pony Trophy er så at sige ponyernes svar på World Cup. Her skal de unge ryttere ud og høste erfaring på allerhøjeste niveau.

Olivia Dresler i topform
Første runde blev redet i met. C, en metode hvor fejl omregnes til tid, og her red Olivia Dresler og Jasmines Holly e. Weststar Sunny /Moores Clover en tid, der ville have indbragt en sejr hvis de havde været fejlfri. Desværre blev det til et enkelt nedslag og ekvipagen blev placeret som nummer 11. Anden runde, som netop er blevet redet, blev det til en femteplads til Olivia og Holly, med en enkelt bom i trekombinationen. Nu venter der en hviledag inden de skal i ringen en allersidste gang til FEI Pony Trophy.

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler og Jasmines Holly. Foto: Privat

Højeste niveau
Den højeste forhindringshøjde ponyer kan møde til stævner er 135 cm. Den højde skal de som regel til udlandet for at møde, da det danske mesterskab afgøres i 130 cm for kat. 1. Til finalestævnet i Mechelen, Belgien er højden på banen da også 130 cm. den første dag, 135 cm. anden dag og 30. december, når rytterne skal i ilden for sidste gang og vinderen skal findes, mødes de igen af forhindringer på 135 cm.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultater første runde

Resultater anden runde

Stævnets start- og resultatlister

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen