Nye danmarksmestre for children og pony

15-03-2015 21:23

Maria Schacht

Hillerød Sportsrideklub har denne weekend været vært for indendørs DRF-mesterskab for pony og children, hvor de spændende finaler løb af stablen i dag

 

De danske mestre i indendørs springning for pony og children er denne weekend blevet fundet ved Hillerød Sportsrideklub, baseret på resultaterne fra ekvipagernes ridt i går og i dag. Der var fuldstændig fyldt op på tilskuertribunen da finalerne startede, og spændingen og det gode humør sitrede helt oppe under. Samtidig var der ekstremt god fokus på både velfærd og fair ridning af ponyerne, og ligeledes blev der uddelt flere priser, for bl.a. bedste hestepasser, forældre og træner, samt mest vindende rytter og fighterpokal.

Finalerne for children var den første til at løbe af stablen i eftermiddags, og ved denne kom 5 ryttere med til dagens finale med 0 fejl, mens resten havde 4 eller flere. Disse 5 ryttere endte alle med at nå til omspringningen, for at ride om placeringerne. Hurtigst og fejlfri blev Isabella Bach på Windbreaker H, og de endte altså med at løbe med pokalen og alle de fine ærespræmier, som nykårede danmarksmestre i indendørs springning for children. Sølvmedaljen gik til Anna Vicoria Weilsby på Cliff Young, mens bronzemedaljen gik til Emilie Mosegård Christiansen på Serupgårds Corona.

Dernæst stod kategori III ekvipagerne for skud, hvor i alt 5 ryttere kvalificerede sig til to omspringninger – en om guld- og sølvmedaljen, og en om de resterende placeringer. Her blev der i bedste III’er pony stil redet for fuld skrue, og sejren, guldmedaljen og pokalen gik til Amanda Sondrup Henriques, som så endnu engang kan kalde sig danmarksmester for kategori III pony, på Flashy Gold Finch. Sølvmedaljen gik til Louise Engelsted på Aziz, mens Josefine Sandgaard Mørup på Bølle vandt bronze.

For kategori II blev det Emilie Mosegård Christiansen, som for anden gang kunne stille sig på præmieskamlen, denne gang som guldmedaljetager på Ballintubber Beauty. Maria Barnewitz Schou tog sølvmedaljen på Flying Ronaldo, mens bronzemedaljen endnu engang gik til Josefine Sandgaard Mørup, denne gang på Kantje’s Vallentijn.

Danmarksmester for kategori I blev Maria Barnewitz Schou på Bodyguard, mens sølvmedaljen gik til Anne-Kristine Rie Truelsen på Westside Ranger, og bronzemedaljen gik til søster Benedichte Rie Truelsen på Strattonstown Nearly Gone. 

Husk at se billeder fra søndag her på siden i næste uge!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen