Ny hjemmeside til BioVet

27-02-2014 11:02

BioVet har fået en ny, flot hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, hvor man kan blive klogere på BioVets produkter til bl.a. heste

Copyright Ridehesten.com

BioVet er en veterinær lægemiddelvirksomhed, der importerer og distribuerer medicin til både produktions- og hobbydyr, herunder heste. Produktsortimentet rækker over antibiotika til svin, antiparasitære midler til hest, kvæg og får, analgetika til hest, hund og kat og fuldt sortiment af vacciner til mink.

BioVet har til formål at bibringe danske praktiserende dyrlæger kvalitets lægemidler til konkurrencedygtige priser, og servicere dyrlæger og veterinærsygeplejersker med teknisk faglig viden om lægemidlernes egenskaber og anvendelsesmuligheder. Seks dyrlæger varetager konsulent og produktspecialist funktionerne, hvilket sikrer høj faglighed og tilgængelighed.

- Vi har valgt en hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, fordi vi er glade for samarbejdet med Wiegaarden og fordi det var en økonomisk ansvarlig løsning. Vi synes godt om muligheden for at man selv kan vedligeholde siden, når man er klar til det eller betale sig fra det hos go2net, fortæller Ann Cecilie Larsen og fortsætter; - Vi synes den er rigtig flot, og enkel. Giver hurtigt et overblik over BioVet’s produkter.

Se hjemmesiden her: www.biovet.dk

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michæl Jensen på tlf. 99 400 444.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen