Nu er de ved at være klar

07-03-2017 14:01

Sophie Dahl Hedegaard

I disse timer og frem til det hele går løs i morgen onsdag er der godt gang i den i MCH Messecenter Herning. Udstillere, heste og godtfolk indtager lige nu Herning for at gøre klar til fem dages hestefest

Copyright Ridehesten.com
Klar i Herning. De sidste ting bliver sat op, inden det går løs med konkurrencerne i morgen onsdag. Her ses arrangementsdirektør Casper Cassøe Krüth (tv) og arrangementskoordinator Bjarne Johansen (th).
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der ligger utallige måneder, dage og timer bag forberedelserne til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Det hele går løs lige om lidt, og det betyder, at der er tryk på i messecenteret. Forleden kunne vi her på Ridehesten.com bringe nyheden om, at Jyske Bank Boxen var ved at blive forvandlet til en spektakulær arena for de kommende konkurrencer og kåring af hingste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste bannere, skilte, tribuner mm., er ved at blive sat op i de forskellige opvisning- og opvarmningshaller, mens udstillere til Hest & Rytter messen, som er Nordeuropas største messe med udstyr til hest og rytter, lige nu ved at sætte deres stande op, så de er klar til at tage imod de mange hesteentusiaster. Hest & Rytter Messen åbner dørene fra torsdag den 8. marts, om som noget nyt i år, allerede fra klokken 09.00 om morgenen.

Billetter til Herning Horse Show kan købes HER og billetter til Hest & Rytter messen kan købes HER.    

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen