Mary Lou forbliver hos Von Eckermann

30-03-2018 20:27

Efter flere måneders uvished, kan Henrik von Eckermann endelig føle sig sikker igen. Det er nemlig offentliggjort at hans tophest Mary Lou er sikret hos ham fremover

Copyright Ridehesten.com
Henrik Von Eckermann og Mary Lou Foto: FEI/Lotta Brundin Gyllensten/LOTTAPICTURES

I går kom det frem at GT Elite Scandinavia AB, en del af det svenske Tovek Group, har købt Henrik von Eckermanns tophest Mary Lou. Det skriver Ridsport.se

Det betyder at Henrik får lov til at beholde hesten, som han har haft stor succes med det seneste stykke tid, og samtidig vil den konstante trussel om at Mary Lou en dag skulle forlade stalden være væk.
- For første gang føler jeg mig meget rolig. Man behøver ikke længere bekymre sig når telefonen ringer og folk er interesseret i hende, siger Henrik til Ridsport og fortsætter - Jeg er utrolig taknemmelig og håber at vi har mange år foran os sammen. 

Senest i Göteborg udtalte Henrik at han ikke vidste om han havde Mary Lou til den komme World Cup finale i Paris om knapt to uger. En ting han ikke længere skal tænke på, men derimod kan han tænke meget længere frem end nogensinde. 
- Nu skal det ikke længere være på kort sigt. Jeg kan fremover ligge en plan uden at skulle tænke på om hun pludselig er væk. Før har det også været lidt blandet, både glæde over hvor godt det er gået, men samtidig også bekymring om hun så ville forsvinde. Nu kan jeg være glad når det er gået godt og selv når vi har vundet, vil Mary Lou altid tage med mig hjem, slutter von Eckermann.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing