Mark Hartvig på Fijocca vandt Hubertusjagten

03-11-2013 13:59

Årets udgave af den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven er netop slut og vinderen af opløbet blev Mark Hartvig på hesten Fijocca

Igen i år havde mange tilskuere taget turen ud i Dyrehaven, for at nyde de smukke efterårsfarver og samtidigt følge årets Hubertusjagt. Ca. 160 ekvipager deltog i årets jagt, der var ca. 11 km lang og hvor rytterne skulle over 33 forhindringer undervejs.

Et af de helt store trækplastre var som vanligt magasindammen, som er kendt for at kræve sine ofre i form af uheldige ryttere, der må en tur i vandet. I år var magasindammen dog stort set tørlagt, så fredag og lørdag blev der kørt hele 300.000 liter vand fra Mølleåen og over i magasindammen, så den var klar til at tage imod ekvipagerne. I år krævede magasindammen dog kun et enkelt offer, som tog turen ned i vandet.

Endnu 4-5 ryttere røg af på den øvrige del af jagten, men der rapporteres ikke om tilskadekomne.

Vinderen af opløbet blev Mark Hartvig på Fijocca, mens nummer to blev Ann Cathrine Cristiansen på Mr. Rubino, nummer tre Marian Thomsen Agersted på Cici Gazell og nummer fire Jørgen Mortensen på Samurai.

Ponyopløbet blev vundet af Anna Bjørn på American Love, nummer to blev Jens Ursing på Tamson og nummer tre Victoria Krarup på June.

Der var ingen kongelige tilstede ved årets Hubertusjagt, men hoffet var repræsenteret ved hofmarskal Ullerup.

Hubertusjagt.

Sportsrideklubben.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen