Mangler du en sidste julegave?

22-12-2021 13:30

Trine Askjær-Jørgensen

Står du lige og mangler en sidste julegave til en rigtig "hestetosse"? Så har vi her en ide, som du endda kan nå at få fingre i inden den 24. Det imponerende hesteshow "Cavalluna - Celebration" kommer nemlig til København i 2022

Nyheden fortsætter efter annoncen

Var der gaver du ikke nåede at få fingre i eller ikke kunne få leveret? Eller måske mangler du bare en sidste, rigtig god gave til en ægte "hestetosse"? Så er her en ide til, hvad det kunne være – og endda en du kan nå at få hjem inden juleaften.

Den 26. og 27. februar 2022 kommer det imponerende hesteshow "Cavalluna - Celebration" nemlig til Royal Arena i København.

Cavalluna, fra holdet bag Appasionata, er et af Europas mest populære hesteshows, der gennem årene har begejstret hundredtusinder af tilskuere. Nu kommer Cavalluna endelig til Danmark med showet "Celebration", der leverer underholdning i absolut verdensklasse. Der er garanti for underholdning for hele familien, når showet, der er fuld af smukke heste, koreografi af høj klasse, musik, effekter og meget mere, løber af stablen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra magisk frihedsdressur og actionfyldt trickridning til harmonisk dressur. Fra imponerende friesere til elegante arabere og søde miniponyer - der er noget for enhver smag! Uanset om man er stor eller lille, så er er "Cavalluna - Celebration" en kæmpe oplevelse.

Find billetter og mere information om showet.

Se traileren for showet her:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen