Lufthavn genåbner efter 25 heste er døde

12-03-2019 11:55

En lufthavn og en travbane i USA genåbner faciliteterne efter i alt 25 heste er døde på mindre end tre måneder

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagligdagen vil så småt vende tilbage til normalt ved Miami Animal Import Center og Santa Anita Racetrack i Los Angeles efter i alt 25 heste er døde på mindre end tre måneder, det rapporterer Dressage-news.com.

Indtil nu er de mange hestes død et mysterium.
Det amerikanske landbrugsministerium, der driver karantænefaciliteterne i Miami, hvortil der ankommer dressur, spring og polo-heste til Wellington, Florida, har ikke fundet spor af salmonella, der oprindeligt var mistænkt som årsagen til fire hestes død.

Ifølge USDA er Miami Animal Import Centers 84 hestebokse grundig rengjort og desinficeret. Hele anlægget blev lukket ned for nye gæster for næsten to måneder siden efter 8 heste i karantæne blev syge. Fire heste døde, men fire heste kom sig.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Mere end 180 prøver fra anlægget blev testet for salmonella såvel som andre sygdomme såsom E. coli, toksiner og Equine Herpesvirus. Men ingen undersøgelser har endnu fundet frem til årsagen til hestenes død, lyder det fra USDA.

Foreløbig er 36 hestebokse genåbnet, mens de resterende 48 hestebokse forbliver lukket indtil gulvene er udskiftet.

Også hos den berømte Santa Anita Racetrack I Los Angeles på den anden side af landet vil genåbne for træning efter i alt 21 heste er døde siden sidste år. Umiddelbart har de to steder og mange dødsfald intet med hinanden at gøre. Man undersøger blandt andet jordprøver i søgningen på årsagen til de mange hestes død.

 

Læs også

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner