Lone Bang Larsens Bournonville til Sverige

15-01-2021 15:45

Dressurrytter Lone Bang Larsens 8-årige Bournonville er solgt til den svenske Lövsta Stuteri, hvor den skal videreudvikles af OL-rytteren Tinne Vilhelmson Silfvén

Copyright Ridehesten.com
Lotte Straarup og Bournonville ved Falsterbo Horse Show 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 8-årige DV-vallak Bournonville e. Bon Bravour/ Loudini/ Willemoes (opdr. Lillian and Carl Erik Jensen, Stutteri Sydagergaard) er solgt til svenske Antonia Ax:son Johnson, der er indehaver af Lövsta Stuteri, skriver Eurodressage i dag.

På Lövsta arbejder OL-rytteren Tinne Vilhelmson Silfvén og Caroline Darcourt, og stutteriet er også hjem for bl.a. hingsten Bon Coeur og hans far Benetton Dream.

Det er den tidligere danmarksmester og landsholdaktuelle i A-gruppen, Lone Bang Larsen, der ejede Bournonville, som hun købte som 4-års.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Berider Lotte Wiuff Straarup, Fyn, har stået for hestens uddannelse og red Bournonville til en fjerdeplads i Unghestechampionatet i Herning i 2018, og samme år blev ekvipagen nr. 7 i Pavo og DRF's 5-års champioant.

Også i 6-års championatet havde de succes og sluttede i finalen på en sjetteplads. Samme år havde de opnået en tredjeplads i 6-års klassen ved Falsterbo Horse Show, mens det i 2020 er blevet til en MA og to MB'er - senest med sejr.

Lone Bang Larsen udtaler til Eurodressage, at hun det er en stor ære at sælge så dejlig en hest til en stald med verdensklasseryttere, og hun glæder sig til at følge Bournonville i fremtiden.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen