Lækre hingsteføl på NIS-auktion (video)

27-08-2020 17:56

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge løber auktionen Nordic International Sales af stablen i forbindelse med Equitour Denmark, men der kan bydes online på føllene allerede fra på næste torsdag. Her kommer en præsentation af to smarte hingsteføl

Copyright Ridehesten.com
Gammelenggårds Galiano. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Lørdag den 5. september afvikles den eksklusive følauktion, Nordic International Sales, som i år bliver en streamingsauktion. Dansk Varmblod er klar med auktionen, som er online på deres hjemmeside. Auktionen åbner for bud online allerede den 3. september kl. 17.00, og i alt er der 15 lækre dressurføl som man kan byde på, og som kommer under hammeren den 5. 

Harmonisk føl med godt overblik
Hingsteføllet Firecracker Pilekær e. Franklin/Blue Hors Zack (opdr. Stutteri Pilekær) er et meget tiltalende føl, som har en god motor og bevæger sig godt. 

Føllet er ud af en utrolig hoppestærk stamme med fire sølvmedaljerhopper i ligelinje. Moren, som er SRDH-hoppen Mazai Pilekær gik højeste rideprøve til kåring, hvor hun blandt andet blev belønnet med 9,5 i trav og 9 i både galop og kapacitet. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Velgående føl med flot udstrålig
Det næste hingsteføl er Gammelenggårds Galiano e. Grand Galaxy Win/Blue Hors Don Romantic (opdr. Nanna Jønsson og Stald Heiline). Dette føl er billedskønt og utroligt velgående. Han har nogle gode rammer, gode bevægelser og så er han ud af en god stamme. 

Mormoren er Heiline's Emmelie, som er efter bronzemedaljehoppen Episode II. Hoppestammen har lavet flere internationale dresurheste, blandt andet Lobster e. Leonardo II. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Se hele kollektionen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen