Kom til Blue Hors Dressurfestival

03-11-2022 13:51

Annika Knudsen Lorentsen

Når den ottende Blue Hors Dressurfestival afvikles fra torsdag d. 10. november til søndag d. 13. november 2022, kan man ganske gratis komme ind og se de mange spændende klasser, der er på programmet

Copyright Ridehesten.com
Nanna Merrald Rasmussen med Blue Hors Don Olymbrio. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når den ottende Blue Hors Dressurfestival afvikles fra torsdag d. 10. november til søndag d. 13. november 2022, byder festivalen på både landsstævneklasser (fra MB og optil til Grand Prix), Youngster Cup, finalestævnet for Bundgaard Byg X Trolle Cup, CDI3*-dressur samt Blue Hors Autumn Auction.

Blue Hors Dressurfestival havde sin debut i 2013 og har fra første år etableret sig i dansk dressursport som en ubetinget succes og et attraktivt landsstævne med internationalt snit. Her kan publikum under stævnet nyde godt af topdressur udført af nogle af Danmarks bedste dressurryttere i smukke og komfortable omgivelser, da stævnet afholdes i den opvarmede Blue Hors opvisningshal, som til arrangementet er smukt pyntet. 

Stævnet afholdes hvert år og har hos rytterne opnået stor popularitet, fordi opstaldnings- og opvarmningsfaciliteter er af førsteklasseskvalitet med faste stalde og toptunede fiberbaner. 

CDI3* dressurstævne i en international atmosfære
Er du på udkig efter et udsøgt trestjernet dressurstævne, som giver dig mulighed for at opleve international Grand Prix i intime rammer, byder muligheden sig i Randbøl, når de 3* CDI-klasser løber af stablen ved Blue Hors Dressurfestival.

Ved de seneste Dressurfestivaller har flere forskellige nationer besøgt stævnet og Blue Hors melder igen i år klar til at byde ryttere fra hele verden velkommen.

Finale i Bundgaard Byg X Trolle Cup 
Under Blue Hors Dressurfestival afholdes finalen i den traditionsrige og landsdækkende dressurturnering Bundgaard Byg Cup. Konkurrencen bliver redet over to spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediaire I Kür. De bedste ryttere går videre til finalen om søndagen på Blue Hors for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg X Trolle Cup. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Youngster Cup
Der bliver under stævnet også afholdt Youngster Cup, der er en konkurrence, der er åben for de 7- og 8-årige dressurheste. Første afdeling rides lørdag i MA1 og anden afdeling om søndagen i Prix St. Georges. Den samlede vinder af Youngster Cup er den ekvipage med det sammenlagt højeste antal procentpoint for de to klasser.

Blue Hors Autumn Auction
Lørdag d. 12. november 2022 løber Blue Hors Autumn Auction af stablen. Her vil Blue Hors præsentere en auktionskollektion bestående af 11 ekstraordinære rideheste af top præstationsblod!

Se mere her.

Udstilling- og messeområde
Det store udstillingsområde i stalden giver rig mulighed at få opfyldt enhver shoppelyst. Her vil en lang række af udstillere stå klar med gode tilbud, kundebetjening og muligheden for at slå en god handel af - og mon ikke det giver anledning til at få købt årets første eller sidste julegaver.

Efter lørdagens konkurrenceklasser vil der i stalden være lagt op til hygge og livemusik, hvor der vil være mulighed for en hyggesnak over en øl eller en drink.

/Pressemeddelelse Blue Hors

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen