Katrinelund Ferrari solgt til tysk dressurrytter

17-05-2021 15:19

Annika Knudsen Lorentsen

Den Dansk Varmblods-kårede hingst, Katrinelund Ferrari er blevet solgt til en tysk dressurrytter efter, at Severo Jurado Lopez i et års tid har uddannet den talentfulde unghingst

Copyright Ridehesten.com
Katrinelund Ferrari under Laila Pedersen i 2019. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 7-årige hingste Katrinelund Ferrari e. Enzo Ferrari/Lord Loxley, som Katrinelund indkøbte som unghingst i Tyskland for nogle år tilbage er blevet solgt. Hingsten, som i 2018 opnåede kåring i Dansk Varmblod er blevet solgt tilbage til sit fødeland, idet, at det fremover er en tysk dressurrytter, nemlig Marita Schreiber, der vil sidde i sadlen på den talentfulde unghingst. 

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez har det seneste år stået for uddannelsen af Katrinelund Ferrari. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

– Hun er i en rivende udvikling, og han har så meget talent for piaffe og passage, fortæller Ib Kirk fra Katrinelund, som er rigtig godt tilfreds med salget, og med den uddannelse som topdressurrytter, Severo Jurado Lopez har lagt i hingsten det sidste års tid. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Spanske Severo blev for omkring et år siden selvstændig efter, at han i en årrække havde været hos Helgstrand Dressage. I forbindelse med, at Severo gik selvstændigt, startede han et samarbejde med Katrinelund, blandt andet omkring Ferrari, som nu er klar til nye eventyr i Tyskland. 

– Hun forelskede sig i ham med det samme, og hun er glad for at få muligheden for at få så talentfuld en hest og hun er spændt på fremtiden med ham, fortæller Annika Damrau, som driver den selvstændige forretning sammen med sin partner Severo, om salget. 

Copyright Ridehesten.com
Ib Kirk indkøbte Ferrari i Tyskland som unghingst, og nu har han solgt ham, og hingsten vender derfor hjem til sit fødeland. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen