Kasper H. Hansen 8'er i Portugal

03-03-2023 19:28

Charlotte Kusk Berwald

Ved det internationale CSI3*-stævne i Vilamoura, Portugal har en række danskere i dag været i ilden i en 145 cm-klasse. Det slap især Kasper H. Hansen godt fra

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassen blev afviklet med en hovedrunde og efterfølgende omspringning for alle de fejlfrie ekvipager. Dem var der tretten af.

Med en tid i omspringningen på 30.57 red Kasper H. Hansen og Comme IL Faut Plus e. Comme IL Faut 5/ Pontifex 9 sig til en ottendeplads. Kasper og Comme IL Faut Plus var den langsommeste af de fejlfrie ekvipager.

Det var lige ved og næsten for Rie Rose Lindegren Roed og Now And Ever e.  Numero Uno x Cordalme, der med en enkelt tidsfejl ikke kvalificerede sig til omspringningen, selvom de var fejlfrie på forhindringerne. Ekvipagen red i tiden 81.88.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en enkelt bom blev det desværre heller ikke til nogen omspringning til Emil Hallundbæk og Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel. Ekvipagen red hovedrunden i tiden 76.53.

Klassen blev vundet af britiske Adrian Speight, der på ryggen af Millfield Baloney e. Balou du Rouet/ Kanudos red omspringningen i tiden 28,05 og, udover at sørge for at "God Save the King" blev afspillet, også kunne tage pengepræmien på 6550 euro med hjem.

Se klassens resultatliste her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen