Jessica von Bredow puster til Werths førsteplads

08-07-2021 12:03

I over to år har den tyske dressurdronning Isabell Werth indtaget både første og andenpladsen på verdensranglisten i dressur, men nu har hendes landsholdskollega, Jessica von Bredow-Werndl, sneget sig ind på andenpladsen

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera BB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I hele 24 måneder har tyske Isabell Werth ligget stærkt placeret på FEI's verdensrangliste i dressur med hestene Bella Rose 2 og Weihegold Old, hvor det ikke er lykkedes for andre ryttere at indtage hverken første eller andenpladsen på ranglisten. 

De sidste par måneder har landskvinden Jessica von Bredow-Werndl og den letfodede trakehnerhoppe TSF Dalera BB e. Easy Gam/Handryk dog redet uden om Werth ved flere lejligheder og charmet sig ind på dressurverdenen. Hver måned bliver ranglisten opdateret og i denne måned er det langt om længe lykkedes Jessica at rykke et tak op og derved puste Werth i nakken. 

Det betyder at Werth lige nu ligger nummer et med 2948 points, mens von Bredow-Werndl nu indtager andenpladsen med 2873 points.

Bedst placeret dansker er Cathrine Dufour med både Bohemian e. Bordeaux/Samarant og Atterupgaards Cassidy e. Caprimond E.H./Donnerhall (opdr. Atterupgaard), som begge har holdt placeringer i top-10 på henholdsvis 6. og 7. pladsen. 

I sidste måned rykkede Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera e. Fürstenball/De Niro (opdr. Stald Heiline) ind i top-30, på en flot 28. plads som de har beholdt.

Se ranglisten HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner