– Jeg glæder mig til min Grand Prix-debut

30-04-2021 09:13

Annika Knudsen Lorentsen

Sammen med Lollipop 126, skal Alexander Yde Helgstrand senere i dag ride sin første Grand Prix, og han fortæller, at han glæder sig meget til at prøve kræfter med Grand Prix på ryggen af sin nye læremester, som han har overtaget efter sin mor Marianne Helgstrand

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand sammen med Grevens Sa' Va' (tv.) og Lollipop 126. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I eftermiddag rides der Grand Prix i Srd. Hygym Rideklub i forbindelse med deres landsstævne, og på startlisten finder vi Alexander Yde Helgstrand.

17-årige Alexander er nemlig klar til sin Grand Prix-debut, og det er han i samarbejde med den 17-årige Lollipop 126 e. Lord Sinclair/Welt Hit I, som han har overtaget fra sin mor Marianne, der flere gange har redet vallakken i Grand Prix, blandt andet i forbindelse med senior DM. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg glæder mig utroligt meget til at ride min første Grand Prix. Det har altid været en stor drøm, og at jeg kan ride den på Lollipop, det er mega fedt, for han er en god læremester, fortæller Alexander inden dagens start. 

I Grand Prix-klassen skal Alexander blandt andet op i mod sin mor Marianne Helgstrand, der er til start på Super Mario e. For Compliment/Royal Dancer, og Daniel Bachmann Andersen, som rider på Fanalino e. Floriscount/Alabaster (opdr. Martin Otten). 

Se startlister her. 

Copyright Ridehesten.com
Alexander har haft stor succes indtil videre som både pony- og juniorrytter, og sammen med Grevens Sa' Va' vandt han sidste år blandt andet hold sølv ved EM og Ecco Cup-finalen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner