Israel og Polen er klar til OL

31-07-2023 18:32

Annika Knudsen Lorentsen

Ved kvalifikationsstævnet i den olympiske gruppe C sikrede Israel og Polen sig i fredags holdkvalifikationer til OL i Paris

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bluman. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det 4-stjernede stævne i Prag denne weekend, lykkedes det i fredags to nationer at sikre sig kvalifikation til den kommende OL i Paris. 

Det drejer som om Israel og Polen, som begge kæmpede om pladserne med flere håbefulde nationeri den olympiske gruppe C-kvalifikation. 

Det Israelske hold bestående af Ashlee Bond, Isabella Russekoff, Robin Muhr og Daniel Bluman sikrede sig sejren i fredagens Nations Cup, og de tog dermed den ene af to OL-pladser. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er et hold, der virkelig bekymrer sig om hinanden og presser hinanden til at yde deres bedste. Jeg tror, det er den vigtigste del ved os. Vi har ikke mange ryttere, så når vi mødes, presser vi alle i samme retning. Alle talte med, og alle havde en runde, der var vigtig for holdets resultat, fortæller Daniel Bluman

Den anden OL-plads sikrede Polen sig, da de tog andenpladsen i Nations Cuppen. Det polske hold bestod af Adam Grzegorzewski, Maksymilian Wechta, Przemyslaw Konopacki og Wojciech Wojcianiec. 

Se resultatet fra Nations Cuppen. 

Copyright Ridehesten.com
Przemyslaw Konopacki med Home-Run. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen