Inge og Bent Neergaard fejrer diamantbryllup

15-02-2021 13:47

To centrale personer i dansk ridesport og ridehesteavl, Inge og Bent Neergaard, har i morgen den 16. februar diamantbryllup. Desværre kan det ikke gennemføres med stor festivitas, men den nærmeste familie samles indenfor de gældende regler

Copyright Ridehesten.com
Inge og Bent Neergaard fotograferet under Dansk Varmblods 25. hingstekåring i Herning i 2004. Foto: Ridehesten.com/Casper Cassøe Krüth.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Inge og Bent Neergaard blev gift den 16. februar 1961 og er sidenhen blevet forældre til børnene Stig Thomassen Neergaard, Kirsten Nørskov Neergaard og Søren Thomassen Neergaard.

I 1970 flyttede familien ind på Skanderup Skovgaard, der den dag i dag danner rammen om familiens vidt forgrenede virksomhed med hest i centrum. Skanderup Skovgaard blev overdraget til datteren Kirsten i 1988, og Inge og Bent byggede på en tillæggende parcel et nyt hus, som danner rammen om deres aktuelle hjem og aktive pensionisttilværelse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Inge og Bent har gennem hele livet delt en passion for heste, avl og ridesport. Og i de første år var det Inge, som sprang avlshingstene fra Skanderup Skovgaard ved ridestævner i lokalområdet. Senere blev hingstene redet af Erik Bigler og datteren Kirsten. Inge og Bent var nogle af de første, der fik hingste i ridning ved både nationale og internationale stævner. De har sammen haft et spændende, slidsomt, kærligt og underholdende liv, som parret skriver i deres bog: Sikke et liv.

De har gennem hele livet været tæt på hinanden i arbejde, fritid og fornøjelser. Bent Neergaard rundede de 85 år i december, mens Inge er 82 år. Den 16. februar fejrer ægteparret deres 60-års bryllupsdag, deres diamantbryllup, sammen med deres nærmeste.

Tillykke herfra.

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen