Hverdagsstævne hos Bækgården

19-04-2017 20:56

Bækgården fik her til eftermiddag taget hul på udendørssæsonen ved at afholde et 1-dags stævne i dressur, hvor flere af hestene i den grad var klar på at skulle udenfor

Der var højt humør ved dagens C-stævne i dressur på Bækgården, hvor flere af hestene i den grad var i hopla og klar på at indtage udendørssæsonen. To klasser var udskrevet, hvor stævnet begyndte med en LA4 for hest. Her blev vinderen Lise Thøgersen på den yderst velgående Royal Future e. Fürstenball/Hohenstein E. H (opdr. Stutteri Royal v/ Malene Hollingdal), som vandt klassen med 67,794%. Klassens nummer to blev Mathilde Sandgaard på Piccolo Eg e. Prinz K3/Lemon Park (opdr. Bodil Eg) med 66,912%, mens Pia Lundberg på Saxo e. Travell/Picandt (opdr. Nils Højsø) blev nummer tre med 65,00%.

Dagens anden og sidste klasse var MB2, hvor 14 ryttere havde meldt til start. Vinderen af klassen blev den rutinerede hoppe, Volstrupgaards Cassiopeia e. Come Back Ii/Caletto Iii (opdr. Stutteri Volstrup) med Maria Dahl-Bruun i sadlen som opnåede 69,342%, mens Anne-Sofie Kystol Knudsen på Drogba e. De Niro/Wordly (opdr. Lone Andersen) indtog andenpladsen med 68,289%. Ind på tredjepladsen kom Marie-Louise Ejlersgaard på Nairobi Melody e. Blue Hors Hotline/Schwadroneur (opdr. Stutteri Melody) som opnåede 66,842%, mens Emily Dybdal Kamstrup på Bradley Beach (SWB) e. Baroncelli/Del Piero red sig ind som nummer fire med 65,658%.

Se resultaterne HER

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens to klasser. Se billederne i morgen!

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen