Hingstene med helt fremme i Perl

12-09-2015 09:32

Bedækningssæsonen er ovre, og det betyder for mange hingste, at deres sportslige indsats intensiveres. Ved det firestjernede CDI i tyske Perl har flere hingste markeret sig i front

Copyright Ridehesten.com
Escobar og Hubertus Schmidt.

Ved dressurstævnet i Perl har flere avlshingste taget plads blandt de topplacerede. Efter DV-hingsten Sezuans sejr i 6-års finalen har flere aktive beskelere fulgt i hans spor og sikret sig en sejr på Gestüt Petersborgs smukke stadion i tyske Perl, der ligger tæt på grænserne til Frankrig og Luxemborg.

I Intermediiare A sejrede den tyske berider Hubertus Schmidt med westfalerhingsten Estobar e. Ehrentusch/ Ferragamo med 73,056%. Estobar er bl.a. far til den populære avlshingst Estolar, der har haft en søn med i følfinalen på Eliteskuet og efterfølgende på Elitefølauktionen.

I Intermediaire II-kvalifikationen til Louisdor-Preis satte Dorothee Schmidt sig på sejren med Sissy Max-Theurers oldenburgerhingst Fackeltanz e. Florencio/ Feinbrand. Ekvipagen opnåede 72,500%. Den kun 8-årige oldenburgerhingst Dante Weltino e. Danone I/ Welt Hit II blev nr. 3 med 71,789% redet af svenske Therese Nilshagen.

I fredagens Grand Prix blev Hubertus Schmidt nr. 3 med trakehnerhingsten Imperio e. Connery/ Balfour xx med 73,260%.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner