Henvendelserne strømmer ind på populær salgshest

25-01-2021 20:05

Annika Knudsen Lorentsen

Guinniss Livet er en 9-årige hoppe som hendes ejer Trine i onsdags satte til salg her på Ridehesten. Siden da er henvendelser strømmet ind, og der kommer flere og prøver hende i løbet af denne uge

Copyright Ridehesten.com
Guinniss Livet. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er gået godt med at sætte hende til salg på Ridehesten. Allerede en time efter jeg havde sat hende på kom de første henvendelser, og dagen efter havde jeg allerede lavet aftale med to kunder, fortæller Trine Arngren Jensen, som har sat den 9-årige hoppe Guinniss Livet e. Glenlivet Sebioune/Lucky Light til salg på Ridehestens salgsdatabase i onsdags. 

I alt kommer der faktisk tre kunder og prøver hoppen i løbet af ugen. Den røde hoppe er netop kommet i gang efter, at hun har fået føl, men før det var hun velredet i både dressur og springning. I annoncen står der blandt andet, at hun kan en del forskellige øvelser, at hun kan rides på tur alene og med andre, og at hun også har været brugt til springning og lidt terrænspringning. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Samtidig er Guinniss Livet en frisk hest, og derfor henvender salgsannoncen sig ikke til nybegyndere. Hoppen på 163 cm er desuden kåret i DV, og hun er altså helt klar til et nyt hjem, og muligvis finder hun allerede det hos en af de kunder, som kommer og prøver hende denne uge.

Du kan se annoncen her.

Har du selv en hest, som du gerne vil sælge, så kan du sætte din hest til salg på Ridehesten lige HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner