GP-sejr til Karin Nissen

15-03-2014 22:19

Det blev Karin Nissen og Quite Lovely, der løb med sejren i Grand Prix, mens Susanne Møller Wallin og Sir James snuppede den i Intermediaire I (Bundgaard Byg Cup) ved landsstævnet i Holte Rideklub

Landsstævnet i dressur for hest hos Holte Rideklub startede fredag og slutter først i morgen, søndag, og der afvikles bl.a. en afdeling af Bundgaard Byg Cup.

Fredag startede med en MB1, som blev vundet af Helle Marie Simonsen Jørgensen på Bon'a Parte e. Johnson med 71,284%.

Sidsel M. Johansen på Alibi D e. Alcazar red sig med en score på 76,754% til sejren i Prix St. Georges.

Den sidste klasse fredag, Intermediaire II, blev vundet af Karin Nissen på Quite Lovely e. Quite Easy med en score på 70,921%.

Lørdagens klasser startede med en MB2, som blev vundet af fredagens MB1-vinder, nemlig Helle Marie Simonsen Jørgensen på Bon'a Parte, med en score på 71,974%.

Det blev Susanne Møller Wallin på Sir James e. Sir Donnerhall, der løb af med sejren i dagens afdeling af Bundgaard Byg Cup, Intermediaire I, efter et program, der af dommerne blev honoreret med 70,658%. Sidsel M. Johansen på Alibi D tog andenpladsen med en score på 70,351%, mens tredjepladsen gik til Monnica Pfingstl Sandbæks Florestan e.Blue Hors Future Cup med 68,772%.

- Vi havde en rigtig fin tur i dag, og Sir James var dejligt upåvirket af omgivelserne. Der var lidt småting hist og pist, men vi havde særligt et rigtig godt travprogram samt gode pirouetter og serier. Han er en fantastisk hest, der har nemt ved alle øvelser og har en dejlig tænding, der dog ikke altid er lige til at administrere, men i dag var han fint afbalanceret, fortalte Susanne Møller Wallin, der købte Sir James som 4-års hos Klaus Munkedal, og debuterede med ham i Intermediaire I sidste sommer. De rider i Frederiksværk Rideklub og trænes af Karin Nissen.

Herefter fulgte en Grand Prix, som blev vundet af Karin Nissen på Quite Lovely med 69,900%, mens anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis svenske Sophie Fleming-Tärnström på Schumi e. Leendert med 69,667% og Sanne Henningsen på Capong e. Michellino med en score på 69,533%.

Endelig sluttede dagen af med en MA1, som blev vundet af Sanne Henningsen på Lorenzo 322 e. Lord Loxley med 71,111%.

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner