Giv en personlig vægkalender i gave

02-12-2022 13:47

Trine Askjær-Jørgensen

Du kan nu bestille din helt egen, personlige kalender med 13 billeder fra Ridehestens fotoarkiv til dig selv eller måske som en julegave

Copyright Ridehesten.com

Som noget helt nyt er Ridehesten nu på banen med muligheden for at købe din helt egen, personlige vægkalender. Det kan være, du synes, det ville være superhyggeligt med en væghængt årskalender fuld af billeder af dig og din hest – eller der er én, du gerne vil give en sådan i julegave

Se på pragtfulde minder af dig og din hest hver eneste måned i løbet af det næste år – eller glæd dit barn, søster/bror, mor/far, tante/onkel eller en helt anden med en smuk og personlig gave.

Som noget nyt kan du nemlig nu købe en væghængt årskalender hos Ridehesten. Du vælger selv, om der skal billeder fra Ridehestens enorme arkiv på kalenderen, dine egne billeder, eller om du vil kombinere de to.

Du vælger ét billede til hver af de 12 måneder i året og et flot billede til forsiden af kalenderen, og så sammensætter vores grafiske afdeling det til en smuk og personlig kalender.

Kalenderen fås i tre versioner:

  1. Med hvid baggrund
  2. Med farvet baggrund
  3. Med årstid/sæsonpræget baggrund

 

Den trykkes på 170 g silkemat papir og sættes sammen med en hvid spiralryg.

Billederne på hver af månederne i kalenderen trykkes i 20x30 cm størrelse, så her har du altså mulighed for at få store, flotte billeder taget af Ridehestens fotografer billigere op at hænge på væggen derhjemme, end hvis du skulle købe billederne enkeltvis. Og billedet på forsiden af kalenderen er ca. i A3-format.

Bestil kalenderen her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen