Fra styrt til sejr

25-11-2017 20:50

Sussi Hjort Hollensted

I går styrede Freja Fredslund og kunne ikke mærke sit ben. I dag var hun i sadlen igen og vandt klassen 

Copyright Ridehesten.com
Freja Fredslund på Romeo´s Galla
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en særlig glad Freja Fredslund, der i dag vandt klassen,  Sølvtur 2. kvalifikationsklasse på sin kategori 2 pony Romeo´s Galla til AB RIDEUDSTYR Christmas Show WARM UP for ponyer. I går lavede hun nemlig et voldsomt styrt med sin anden pony, Romeo´s Hirse.
- Min pony fik ikke sat forbenet ordentligt ned efter sidste spring, og jeg husker, at jeg tænkte: “Åh nej, jeg vil ikke allerede hjem”. Den slog en koldbøtte hen over mit ben, så da jeg lå på jorden, kunne jeg ikke mærke mit ben - og så blev jeg virkelig bange. 

Det varede en evighed
Frejas mor, Annette Fredslund stod på tilskuerpladserne og holdt vejret.
- Freja har været ude at køre i ambulance et par gange efter rideulykker og er meget hårdfør, så når hun er bange, så bliver jeg meget bekymret. Hun lå på jorden i over 10 minutter, fortæller hun.
- Det virkede som en evighed, før jeg kunne mærke benet igen, og det er da også forstuvet, men heldigvis er der ikke sket andet, smiler Freja Fredslund. 

Særlig sejr
I dag vandt Freja Fredslunds så klassen, på sin anden pony, Romeo´s Galla. En sejr hun er særlig glad for.
- Min sejr i dag betyder meget for mig. Det viser mig, at jeg stadig er i stand til at tænke klart. Jeg var ikke bange, da jeg skulle ride i dag og var da heller ikke i tvivl om, at jeg skulle ride. Når der ikke er noget brækket, kan man jo godt ride videre, siger hun.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Satser hele butikken
Romeo´s Hirse er ikke kommet ti skade efter styrtet, og i morgen skal den og Freja igen starte. Et ridt, som Freja Fredslund er helt klar til.
- I morgen satser vi hele butikken og går efter sejren. Jeg husker dog lige at få støttet op på tøjlen, hvis noget lignende sker igen, siger hun. 

Romeo´s Hirse og Romeo´s Galla er avlet af familien Fredslund og sidste år var Freja Fredslund sine  den mest vindende rytter til årets Christmas Show WARM UP med  sine ponyer.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen