Flot tysk sejr i NIVO 145 cm-klassen

13-12-2019 21:59

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev tyske Simon Heineke med Unbelievable der sikrede sig sejren i dagens højeste klasse, hvor hele 74 ekvipager var til start 

Copyright Ridehesten.com
Tyske Simon Heineke på Unbelievable. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her til aften var hele 74 ekvipager til start i NIVO 145 cm Grand Prix-tur, og selvom det var en bane med flere svære momenter, så løste rigtig mange af ekvipagerne opgaven rigtig godt. Faktisk kom hele 24 ekvipager i omspringningen, hvoraf de to dog trak sig efter hovedrunden, så det var blandt 22, at vinderen skulle findes. 

De mange ryttere var godt bakket op af en flot fremmødt publikum, som med spænding så de mange ridt. Sejren gik til tyske Simon Heineke med Unbelievable, som red fejlfrit i tiden 39.04 sekunder. Simon red sidst i klassen, og han tog sejren lige for næsen af den unge danske rytter Mathias Nørheden Johansen, som måtte tage til takke med den flotte placering som nr. 2.

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen på Caramblue. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

På andenpladsen blev det altså Mathias Nørheden Johansen, som havde hele tre heste med i klassen, hvor af de to gik videre til omspringningen. Andenpladsen tog han med Caramblue efter en fejlfri omspringning i tiden 39.69 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup Kristensen på Casira. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det blev endnu en tysk rytter, som efterhånden er et kendt ansigt ved Christmas Show, der tog sig af tredjepladsen. Nemlig Thomas Brandt, som troligt har deltaget ved det danske stævne de sidste mange år. Han red med Laviata en fejlfri omspringning i tiden 40.65 sekunder. Fjerdepladsen blev indtaget af Rikke Haastrup Kristensen på hoppen Casira, som derved blev  næstbedste dansker i klassen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Yderligere 15 ryttere opnåede placering i det store startfelt, og det bliver spændende at gense flere af ekvipagerne i morgendagens 150 cm Grand Prix-klasse. Inden den afvikles i morgen aften, byder programmet i morgen på mange andre spændende klasser. 

Dagen starter med Speed and Music Bronzefinale, som bliver efterfulgt af Sølvfinalen, hvor de mange ryttere kan ride om en Ifor Williams hestetrailer. Derefter afvikles mini Grand Prix 140 cm klassen. 

Senere på dagen er det tid for showklassen Knock Out, efterfulgt af højdespringskonkurrencen Six Bar. Tilsidst kan publikum overvære Grand Prix-klassen, hvor der også er en hestetrailer på højkant. 

Se start- og resultatlister her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen