Få mest mulig ud af træningen af din hest

05-03-2019 17:06

Ligesom motionsappen Endomondo, som er lavet til mennesker, kan du med en ny app monitorere hele dit træningspas med hesten

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pulsmåler, GPS-tracker, symmetri i traven, kadence i hestens bevægeapparat og meget mere. Det franske firma Seaver har udviklet et unikt træningsredskab til hestesporten bestående af en app til mobilen og en enhed, der monteres på gjorden eller bygges ind i en specialgjord.

Enheden på gjorden opsamler konstant data om hestens bevægelser under hele træningen. På appen kan du efterfølgende se data over, hvor højt din hest løfter benene i alle gangarter, symmetrien i hestens benbevægelser, hastighed, kalorieforbrug og som en ekstra feature til spring- og militaryryttere får du også informationer om, hvor højt din hest springer over springene.

Optimering af din hest
Michael Brock, som er indehaver af Horse Crown, der sælger Seavers produkter i Danmark, har for kort tid siden præsenteret produktet for den danske hesteverden med stor succes. Til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning vil det også være muligt at få et næremere kig på hesteverdenens svar på Endomondo.

Du kan også læse meget mere i denne måneds udgave af magasinet Ridehesten

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner