Et nyt nummer af magasinet Ridehesten på gaden

03-07-2017 11:09

Magasinet Ridehestens julinummer lander i disse dage i postkassen hos abonnenterne, og det er et blad med masser af spændende reportager og profilartikler, nyttige fagartikler og træningsserier 

Copyright Ridehesten.com
Major Christian Skovsbøll Eilschou Holm pryder denne måneds forside.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med magasinet Ridehestens julinummer i hånden sidder du med et blad, der byder på en bred facet af artikler. Her kan du bl.a. læse om major Christian Skovsbøll Eilschou Holm, der i begyndelsen af året blev indsat som chef for Gardehusarregimentets eskadron i Slagelse. Christian er kendt i hesteverdenen som national og international banebygger og chefkoordinator for Herning Horse Show, og så pryder han i denne måned magasinet Ridehestens forside.

Julinummeret byder også på en spændende artikel om HPV-vaccine og elitesport "Et stik der fik bommene til at falde", som handler om Elisabeth, der fik sin første vaccine mod HPV, da hun lige var fyldt 12. Læs om Elisabeth og familiens tanker og overvejelser og de konsekvenser, deres valg har medført.

I dette bland kan man i et minitema læse om gode råd til opvarmnings- og udstrækningsøvelser forud for ridning samt udstrækningsøvelser efter ridning. Det er igen sports- og mentalcoach Lars Mars Johansen, som giver gode råd til optimering af rytteren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er ofte en sammenhæng imellem smerter og uønsket adfærd hos hesten, og det er derfor vigtigt, at der fortsat forskes i vurdering af smerter og behandling af smerter, da heste ofte misforstås, og smerterne derfor ikke behandles i tide. Læs meget mere i artiklen "Smerten er lunefuld", der er en del af en artikelserie om forskning på KU Sund, som bringes hver måned.

I den populære træningsserie fortalt af berider Maria Anita Andersen til Ridehesten, er vi nu nået til changement. Maria giver gode råd til indlæring og udviklingen af øvelsen.

Ikke kun mennesker døjer med overvægt og sukkersyge pga. deres livsstil; det gør mange heste også. Mange heste er overvægtige og har regionale fedtdepoter. I en del tilfælde tror ejerne faktisk, at deres heste er normalvægtige, men det er vigtigt at lære at genkende overvægt for at kunne holde hesten sund fremadrettet. Overvægt er tæt forbundet med hestens sukkersyge, stofskiftesygdommen Equint Metabolisk Syndrom (EMS), som bl.a. medfører stor risiko for forfangenhed. Alt dette og meget mere kan du læse i magasinet Ridehestens juli nummer.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen