Er du damen i den hvide bil?

24-06-2021 15:40

Springrytter Katrine Mohr Ernst efterlyser den venlige dame, der stoppede og spurgte, om Katrine og hendes hest var ok, da de i går onsdag blev påkørt af en skraldebil

Copyright Ridehesten.com
Katrine Mohr Ernst. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Onsdag formiddag var Katrine Mohr Ernst meget tæt på at opleve sit livs mareridt, da hun kom skridtende på en vallak, som hun har på prøve, da en stor skraldebil kom susende og ikke gjorde fuldt stop, selv om hesten var ved at gå i panik og Katrine gjorde tydelige tegn til chaufføren. Det skriver Fyns Stiftstidende.

Da hesten bakkede, kørte lastbilen ind i den, og den chokerede rytter var ikke i stand til at få ordentligt kommunikeret med hverken lastbilchaufføren eller den kvinde, der kom kørende i en hvid Toyata Aygo og stoppede for at spørge, om hest og rytter var .

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu efterlyser Katrine den kvinde, der så trafikuheldet og stoppede op og spørge, om alt var ok. Hun vil først og fremmest gerne takke hende for den omsorg, hun viste, men hun har også brug for hende for at kunne køre en forsikringssag.

Samtidigt vil hun gerne appellere til, at bilister holder afstand og får foden på bremsen, når de observere, at der kommer en rytter på en hest i trafikken.

/Fyens Stiftstidende.

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald