Eckermann holder føringen

06-09-2022 18:22

Christine Krogh Frausing
Skribent

Under VM i Herning viste svenskerne endnu en gang, at deres niveau i springsporten er tårnhøjt og det kan også ses på verdensranglisten

Copyright Ridehesten.com
Henrik von Eckermann tog individuelt guld ved VM i Herning. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år vandt de guld ved OL, i år gjorde de det igen til VM. Der kan ikke sås megen tvivl om, at svenskerne bare er nogle af de bedste, når det kommer til ridebanespringning. 

Ved VM gentog de succesen fra Tokyo, hvor de ved OL sidste år tog guld i holdkonkurrencen. Derudover tog Henrik von Eckermann guldet i den individuelle konkurrence, og af selvsamme årsag holder han derfor føringen på verdensranglisten. Ikke mindre end 3459 point, fordelt over 80 resultater er det blevet til for den svenske rytter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

2'eren på verdensranglisten er fortsat Martin Fuchs, der har indkasseret 3114 point over 81 resultater. Conor Swail derimod er rykket en enkelt placering op, og ligger derfor 3'er med 2895 point over 97 resultater. Den dygtige svenske rytter, Peder Fredricson er ligeledes til at finde i toppen, da han på nuværende tidspunkt ligger placeret som nr. 7 med 2716 point over 54 resultater. 

Danske Andreas Schou er også stadig at finde i toppen, da han ligger placeret som nr. 38 med 1970 point efter 59 resultater. 

Se den fulde verdensrangliste her.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner