Dyrehøj fejrer 20-års jubilæum

29-09-2022 09:50

Annika Knudsen Lorentsen

Det er præcis 20 år siden, Dyrehøj Trailer Center ApS startede som autoriseret Brenderup Hestetrailer Center

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2013 blev Dyrehøj autoriseret forhandler af kvalitetstrailere fra Tyske Böckmann, og fører i dag det fulde program af erhvervs- og hestetrailere og med stor succes. 

– Siden vi for knap 10 år siden startede som Böckmann forhandler, er salget af disse trailere nærmest eksploderet. Böckmann er blevet Danskernes fortrukne hestetrailer og med god grund, fortæller Jørn Jepsen, indehaver af Dyrehøj Trailer Center ApS.

–Böckmann opfylder de højeste kvalitetsstandarder og er utrolig driftssikre, kombineret med fantastiske køreegenskaber og masser af smarte detaljeløsninger, tilføjer Jørn Jepsen.

Siden 1956 har den Tyske producent af Böckmann leveret mere end 750.000 trailere i Europa. Böckmanns sortiment indenfor hestetrailere er enormt. Faktisk har Böckmann langt det største sortiment indenfor hestetrailere.

Dyrehøj Trailer Center byder i dag kunderne velkommen med en stor trailerudstilling, med tilhørende værksted og reservedelslager, samt mulighed for finansiering og forsikring af din trailer. Desuden kan det tilføjes at virksomheden er eneforhandler af Brenderup reservedele til hestetrailere Worldwide.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Jubilæet fejres med åbent hus 14-15 oktober
Jubilæet fejres med åbent hus fredag d. 14 (10-16) og lørdag d. 15. (10-15). Der vil være lidt godt, til at stille den lille sult i form af pølser, øl og vand samt kaffe og kage.

Medbring din gamle trailer og få en GRATIS tilstandsvurdering eller kom og gør en god handel. Der vil være masser af gode tilbud på både trailere og springmaterialer. Dette kan du læse mere om på alulette.dk

Et efterhånden velkendt ansigt indenfor trailerbranchen fejrer 10 år
Det er ikke kun Dyrehøj Trailer Center, der fejrer sit jubilæum i virksomheden. Jette Lund startede hos Dyrehøj for præcis 10 år siden, efter næsten 30 år hos Brenderup, hvor Jette der er uddannet reservedelsekspedient med speciale i Volvo, medvirkede i salg, marketing og udvikling af Brenderup hestetrailere.

Med 40 års viden om salg af traileren og reservedele ve´ Jette næsten alt, der er at vide om en trailer. Med andre ord er Jette en særdeles velviden medarbejder, som sætter en ære i at vejlede og servicere vores kunder fortæller Jørn Jepsen.

Selv fortæller Jette:

– Det er glæden ved at imødekomme kundernes behov og finde den helt rigtige løsning der skaber arbejdsglæde, hvad enten det er salg af trailer eller reservedele” Og så elsker jeg de årlige messer og udstillinger, hvor jeg kan servicere kunderne på bedste vis.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen