DR-IF præciserer deres beslutning

01-12-2023 18:09

Under Dansk Ride-Instruktør Forenings ekstraordinære generalforsamling i aftes traf foreningen en beslutning om at ekskludere fire medlemmer, og i forlængelse heraf bringer foreningen i dag en præcision

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Dansk Ride-Instruktør Forening/DR-IF ønsker at præcisere deres pressemeddelelse af 30/11 2023 om at ekskludere de fire medlemmer fra Helgstrand Dressage, Andreas Helgstrand, Thomas Sigtenbjerggaard, Maria Anita Andersen og Ole Hummelshøj.

Dagens udmelding lyder som følger:

Beslutningen om eksklusion er baseret udelukkende på disse medlemmers ledelsesansvar i forbindelse med deres roller på Helgstrand Dressage. Det understreges, at eksklusionen udelukkende er en konsekvens af dette, og at generalforsamlingen har vurderet det som uforeneligt med foreningens principper og værdier.
Som anført i tidligere pressemeddelelse vil spørgsmålet om, hvorvidt disse personer kan optages i foreningen igen, blive afgjort på en kommende generalforsamling.
Dansk Ride-Instruktør Forening opretholder sit fokus på etisk ansvar og professionel ledelse inden for ridesporten og forventer, at alle medlemmer overholder disse standarder.

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen