Det sker i Falsterbo søndag

12-07-2015 08:05

Britt Carlsen

FALSTERBO - Så er det finaledag i Falsterbo. Der er fuldt program på både dressur- og springbanen og danskere i konkurrence på begge baner

Copyright Ridehesten.com

På springbanen begynder konkurrencerne kl. 9 med finalen i 7-års championatet. Her har vi tre danskere til start, Kirstin Skjoldshøj/Toftehøjs Camara, Maira Hjort FrederiksenDuble og vinderen af første kvalifikation Karina Truelsen og Suedwids Camara - hun starter sidst i klassen, som har 20 startende. 

Herefter er der finale for de 6-årige springheste. I denne klasser er der flere danskere til start, og feltet er blevet yderligere udvidet med en dansker nemlig Sara Kroman Rosenlund, som var lige udenfor finalen, men altså har fået en finaleplads med Cawi II F Damgaard, hun starter først. Så følger Anica Kristoffersen/Play Girl, Nanna Dahlmann Christensen/Santana D, Linnea Ericsson Carey/Pegasus, Jennifer Fogh Pedersen, Blind Date og Linnea Ericsson Carey/Noelle samt den svenske rytter Alexander Zetterman på den danske varmblods hoppe Holsteins Matina. Også i denne klasse er der 20 ryttere til start. Så kommer der en showklasse, Ride & Drive, hvor Linnea Ericsson Carey er på banen.

Og så afsluttes konkurrencerne på springbanen med Falsterbo Grand Prix, der begyder, når det begynder at regne, kl. 14 - her er Linnea Ericsson Carey/Caddie R og Andreas Schou/Lenardo der Kline til start. Klassen har 44 startende ryttere.

På dressurbanen starter U25 Grand Prix kl. 9.30 - første startende rytter er Anna Zibrandtsen/Rentino, mens Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy er sidste par på banen kl. 10.42.
Kl. 11.30 afgøres holdkonkurrencen i CDIO5* i GRand Prix kür, hvor Lisbet Seierskilde og Jonstrupgårdens Raneur har starttid kl. 11.40 efterfugt af Severo Lopez og NOHs Daijubo. Andreas Helgstrand rider på banen som klassens sidste rytter kl. 13.40 med Tørveslettens Stamina. 
Kl. 14,20 afgøres 7-års championatet, Carina Cassø Krüth har start kl. 14.44 på Audrey, Katrine Kraglund/Swing King rider på banen kl. 15 efterfulgt af Ditte Mikkelsen/Unicorn's Delicious. Og dermed er konkurrencerne til ende også på dressurbanen. 

Følg start og resultater her

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner