Den irske tophest Go Easy de Muze er pensioneret

19-01-2021 11:27

Annika Knudsen Lorentsen

Den 15-årige vallak Go Easy de Muze har med irske Darragh Kenny i sadlen de seneste år haft stor succes på de internationale springbaner, men nu er vallakken gået på en velfortjent pension

Copyright Ridehesten.com
Darragh Kenny og Go Easy de Muze ved Falsterbo i 2016. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sidste uge offentliggjorde den irske toprytter Darragh Kenny, at hans vallak Go Easy de Muse e. Vigo d'Arsouilles/For Pleasure går på en velfortjent pension. 

Tilbage i 2016 overtog den irske rytter tøjlerne på den nu 15-årige vallak, og sammen har de haft stor succes. De vandt blandt andet CSIO5Ø Longines Cup i Barcelona i 2016, ligesom de har fået topplaceringer i Grand Prix-klasser i blandt andet Falsterbo og Dinard. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Go Easy eller Elvis, som vi kaldte ham, er en af de bedste heste jeg har haft i min karriere. Vi vandt vores første 5* Grand Prix sammen, sprang min første Nations Cup-finale og vi har haft så mange gode resultater, skriver Darragh Kenny blandt andet på sin Instagram. 

Tidligere er vallakken også blevet redet af amerikanske Michael Hughes, franske Grand Schuttert og de belgiske ryttere Jos Lansink og Walter Lelie.

Go Easy de Muze var senest til start i november 2020 ved internationalt stævne i Oliva i Spanien.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing