De unge talenter slog til i Holte

25-03-2017 19:13

Dagen i dag har i den grad stået i de unge talenters tegn ved landsstævnet i Holte. Her blev det blandt andet til en sejr for Nanna Merrald i Bundgaard Byg, mens Agnete Kirk og Orthilia vandt deres GP debut med 75%

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald her på Gørklintgårds Quantico ved Herning Horse Show 2017
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var de unge kræfter som slog til ved dagens første klasse i Holte. Vinderen af dagens MB2 blev nemlig unge Sara van Deurs Petersen på Rubini Agerled e. Heslegård´S Rubin/Schwadroneur (opdr. Ellen Sonne) som opnåede hele 71,053%, mens hun også tog sig af klassens tredjeplads på hesten Katholm's Ronaldo e. Blue Hors Don Romantic/Rambo (opdr. Birgit Rathmann og Dennis Kjær) med 70,789%. Berider Michael Søgaard fik lige sneget sig ind i mellem Saras to placeringer på hingsten Fredendals Fountain e. Fürstenball/Stedinger (opdr. Linda Falensteen og Martin Strande) med 70,822%.

Det blev nærmest en magtdemonstration fra elever som rider hos Cathrine Dufour. Både Sara van Deurs Petersen og vinderen af dagens MA1, Sanne Svendsen rider undervisning hos Cathrine. Vinderen af MA1 blev nemlig Sanne Svendsen på hoppen Hannah Montana W e. Blue Hors Doolittle/Sidney (opdr. Henrik Wiborg) med 70,509%. Det var samtidig ekvipagens første start i MA, endda en hest som Sanne selv har uddannet fra bunden. Nummer to blev den unge, men rutinerede Sandra Aagaard Hyrm på Canvanillas-W med 69,861%, mens Anne-Mette Sølbeck på Sibilus e. Sandro Hitt/Donnerhall blev nummer tre med 68,657%.

Dagens afdeling af Bundgaard Byg blev i den grad domineret af et ung talent, hvis efternavn er Merrald. Talentfulde Nanna Skodborg Merrald tog sig nemlig af hele to placeringer i dagens Intermediare 1. Det var på Gørklintgård-hestene Quater Boy og Quantico, som begge er efter Quaterback og avlet af Jørgen Ravn, at Nanna tog henholdsvis første - og tredjepladsen med 73,991% og 72,018%. Den eneste som kunne komme i nærheden af Nanna var Anna Zibrandtsen på Holsteins Floridór e. Florencio I/Ragazzo (opdr. Familien Holstein) som red sig ind på andenpladsen med 72,149%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Jeg havde to rigtig gode ture. Quantico gik først et super fint program, hvor han var blevet lidt mere voksen end i Herning. Jeg havde en dyr fejl i 2'erne men ellers en rigtig godt tur.
Quater Boy var helt super i dag, og gav en fed fornemmelse. Han blev lige forskrækket inden 2'erne, men jeg kom igennem uden fejl. Så det er bare fedt når alt går op i en højere enhed, fortæller en glad Nanna Merrald til Ridehesten.com.

En klasse som flere formodentligt at siddet og set hjemmefra via Zibrasport, var dagens Grand Prix. Ikke helt overraskende blev det nemlig til en overbevisende sejr for Agnete Kirk Thinggaard og Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag (opdr. Atterupgaard) med hele 75,300%. Nærmeste konkurrent blev Charlotte Heering på Bufranco e. Negro/Zevenstar med 72,833%, mens Lise Ladefoged Jensen på Arrietta Klintgaard e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro (opdr. Ulla Klokker Andersen) blev nummer tre med 69,600%.

Se alle start - og resultatlister HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen