Danske ryttere 2'er og 3'er i ponykür

29-03-2018 06:52

Ved det internationale stævne i Østriske Wiener Neustadt har ponyrytterne redet kür, hvor  Lea Andreassen Torabi og Frederikke Gram Jacobsen endte i top tre

Copyright Ridehesten.com
Lea Andreassen Torabi og Frederikke Gram Jacobsen, der blev placeret som nr. 2 og 3 i Küren, ses her sammen med landstræner Jette Nevermann.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske ponyryttere er ude til deres første  CDIP-stævne, og det var været en succesfuld rejse til internationale stævne i Wiener Neustadt i Østrig i selskab med landstræner Jette Nevermann og  holdleder Rigmor Kristensen.

Alle fire ponyryttere sluttede i bedste halvdel i PRM og kvalificerede sig dermed blandt de 18 bedste, der gik videre til küren onsdag aften, og her brillerede de fire danske piger endnu engang. De besatte i kürfinalen pladserne 2, 3, 9 og 11.

Kürklassen blev meget suverænt vundet af tyske Moritz Treffinger og hoppen Top Queen H med 78,350%. Herefter fulgte to danske ekvipager, nemlig Lea Andreassen Torabi med Spartacus med 74,750% på andenpladsen og Frederikke Gram Jacobsen med Gee Gee på tredjepladsen med 74,475%. 

Blandt de succesfulde danske ekvipager var også Maja Emilie Leth med Goldfever Hella Bella og Benedicte Rantzau Ulrich med AJ Don't You Forget About Me, der begge opnåede et resultat på den rigtige side af 70%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Her til morgen skal tre danske ungryttere ride internationalt program, og i eftermiddag gælder det juniorernes kürfinale, hvor Danmark også har tre ryttere med, iblandt dem Laura J. Rasmussen, der var vundet begge indledende juniorklasser.

 

Se stævnets start- og resultatlister HER.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev