Danske placeringer i Toscana

30-03-2023 19:11

Annika Knudsen Lorentsen

I dagens klasser ved Toscana Tour i Arezzo, Italien, er det blevet til flere flotte danske placeringer i 135 til 145 cm-klasser

Copyright Ridehesten.com
Gabriella Buur Ziegler med Syvhøjegårds Elegant Caca. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange danske springryttere er i denne uge til start ved det internationale stævne Toscana Tour 2023 i Arezzo, Italien, og i dag har de opnået flere flotte placeringer. 

Rikke Haastrup sikrede sig en placering i 145 cm efter en fejlfri runde i sadlen på Balouca Z e. Baloubet du Rouet/ Parco (opdr. Annette Grønbæk), ligesom hun blev placeret i en 135 cm-klasse i sadlen på Abba e. Bøgegårdens Apollo/ Luganer (opdr. Lykkegaard 159 ApS). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I en 140 cm-klasse sikrede Gabriella Buur Ziegler sig en flot placering som nr. 8 ud af 59 ekvipager. Det gjorde hun med et fejlfrit ridt i sadlen på Syvhøjegårds Elegant Caca e. Casir Ask/ Carano (opdr. Niels Osterland). I en anden 140 cm-klasse var det Jacob Theodor Schmidt der red hingsten Commarron Z e. Comme Il Faut 5/ Coronado 3 fejlfrit rundt. Det sikrede ham 13. pladsen. 

Clara Roesgaard Kristensen sikrede sig også en placering i en 135 cm-klasse. Det gjorde hun i sadlen på AK's Cavalina e. Caschas. 

Se alle start- og resultatlister fra stævnet. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing