Dansk triumf i Schenefeld

31-08-2015 14:30

Denne weekend var flere danske ekvipager til start ved det nationale tyske spring- og dressurstævne i Schenefeld, hvor det blev til flere sejre og placeringer

Torsdag startede med en syvendeplads i Prix St. Georges til Martin Christensen på Rossano R, mens Jørgen Rask blev nummer 11 på Deventer 2.

Herefter sprang Philip Loven sig til en delt sjetteplads i kl. A** på Baquitta, og en tredjeplads i kl. L på Lodovicus.

På dressurbanen blev det torsdag til en niendeplads til Bente Kronborg Jensen på Farewell Fritz 2 i kl. M.

Endelig sluttede Philip Loven dagen af med to placeringer i springklasse kl. M; en ottendeplads på Lodovicus og en 10. plads på Batavia N.

Fredag startede ud med sejr til Martin Christensen i Intermediaire I på Rossano R, mens Jørgen Rask blev nummer seks i samme klasse på Deventer 2.

Martin Christensen fortsatte sejrstogtet, da han vandt Grand Prix-dressur på FBW De Vito.

Det blev også til dansk sejr på springbanen, da Philip Loven på Unesca N vandt kl. M, hvorefter han snuppede både første- og andenpladsen i kl. S* på henholdsvis Scaramanga N og Ulonka N.

Lørdag var Philip Loven i vælten igen og sprang sig først til en 13. plads i kl. S** på Scaramanga N.

Herefter blev det til en andenplads til Martin Christensen på dressurbanen i Grand Prix Special på FBW De Vito, inden han sluttede dagen af med at blive nummer tre og fire på henholdsvis Rossano R og Earl of Nymphenburg i dressurklasse kl. S** med hestebytte.

Også søndag blev god for Philip Loven, der sprang sig til en andenplads i kl. S*** på Scaramanga N.

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner