Dansk Islandshesteforening og Dansk Hesteforsikring forlænger samarbejdet

21-01-2021 17:25

Marie Helene Rigård Rohleder

Ny sponsor- og samarbejdsaftale ligger fast for de næste fem år mellem Dansk Islandshesteforening og Dansk Hesteforsikring

Copyright Ridehesten.com
Foto: Horses of Iceland
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er med stor glæde, at Dansk Hesteforsikring og Dansk Islandshesteforening kan offentliggøre, at Dansk Hesteforsikring fortsætter som hovedsponsor for foreningen frem til den 30. september 2025.

Det skriver Dansk Islandshesteforening i en pressemeddelelse. 

Dansk Hesteforsikring har været hovedsponsor for foreningen siden 2008.

Sekretariatsleder i Dansk Islandshesteforening Kristiane Klindt fortæller:

– Vi har haft et godt samarbejde om den nye kontrakt. Det har været en god proces. Nogle forhold i foreningen har forandret sig, og kontrakten har skullet tilpasses de nye forhold. Lige før jul skrev alle parter under på kontrakten, som løber helt frem til oktober 2025.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Når stævnerne kommer i gang igen, vil I derfor fortsat se Dansk Hesteforsikrings bannere derude. I vil også kunne se Dansk Hesteforsikrings logo på både hjemmesiden islandshest.dk og det nye online site for TÖLT-magasinet samt på introen til vores e-learning-kurser.

– Vi ser frem til det fortsatte gode samarbejde, siger Kristiane.

Afdelingschef i Dansk Hesteforsikring Merete Leth Keller udtaler:

– Vi er meget glade for at fortsætte vores samarbejde med Dansk Islandshesteforening. Interessen for islandske heste er fortsat stigende og ikke mindst i disse tider er det en dejlig tid, der kan tilbringes med hesten i den fri natur eller på banerne.

– Vi er glade for at kunne støtte foreningen til gavn for både breddeaktiviteter, nye kurser og sporten, som hvert år udvikler sig.

//Pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen