Dansk hingst bedste 4-års i Spanien

02-10-2022 11:49

Ved det spanske unghestechampionat i dressur har den 21-årige Sergio Morón Basoco domineret med sine to DV-hingste fra samme opdrætter

Copyright Ridehesten.com
Den danske hingst Svanegaardens Sick-Sack. Foto: Lilyforado.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den mest succesfulde unge spanske dressurrytter i nyere tid, Sergio Morón Basoco, har succes med sine dansk varmblodsheste. Det gælder ikke kun Farnham L e. Fürst Rousseau/ Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard) på de internationale dressurbaner, men også adskillige yngre heste.

I denne uge har Sergio Morón deltaget ved det spanske unghestechampionat i dressur med to DV-heste i 4-års klassen. Det gælder to røde hingste fra Stutteri Svanegaarden v/ Anna Marie Nielsen og Egon Molin i Brønderslev, og begge danske hingste gik videre til finalen og placerede sig i Top-3.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Svanegaardens Sick-Sack e. Secret/ Blue Hors Don Romantic vandt championatet med sammenlagt 89,600 point fordelt på 8,8 for trav, 9,5 for skridt, 9 for galop, 8,5 for ridelighed og 9 for kapacitet. Det resulterede i en overlegen sejr.

Staldkammeraten helt fra føltiden i Brønderslev, Svanegaardens Quatro e. Quaterhit/ Dr. Doolittle opnåede i finalen en tredjeplads med galoppen som højdepunkt. Dommerne gav Quatro 8,5 for trav, 7,9 for skridt, 9,5 for galop, 7,5 for ridelighed og 8,5 for kapacitet.

Spansk artikel med billeder.

Copyright Ridehesten.com
Den velgaloperende Svanegaardens Quatro e. Quaterhit. Foto: Lilyforado.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen